Om oss
specialister på bergvärmeinstallationer

TOTALENTREPRENÖR FÖR BERGVÄRMEINSTALLATIONER

Med mer än 20 års erfarenhet är vi specialister på bergvärmeinstallationer i villor och fastigheter. Vi jobbar bara med de bästa underleverantörerna och den bästa utrustningen, både för vår och er skull! Vi sköter om allt, från energibesiktning till val av utrustning, ansökan om värmepumps- och borrtillstånd, demontering av pannor & oljetankar, energiborrning och installation av den nya utrustningen.

Vi utför även installation av speciallösningar med skön naturkyla på sommaren för sovrummet eller kanske vinkällaren behöver tempereras? Vi kan även värma poolen med billig bergvärme. Med frånluftsåtervinningsaggregat kan vi både återvinna energi och förbättra ventilationen. Vi kan också krama ur den sista energin ur FTX-ventilationssystem kopplade till bergvärmeutrustningen. Vill du docka bergvärme till din vedpanna? Inga problem, vi löser det med! Om du inte har vattenburet system idag, så helkonverterar vi din fastighet med moderna vattenburna radiatorer och fläktkonvektorer.

Bra Energi är naturligtvis SVEP-certifierad (nr 7955-1369) och medlem i Svenska Kyl & Värmepumpsföreningen, en trygghet för dig som kund.

Våra borrare är SITAC-certifierade och vi utför borrningar enligt Normbrunn-16.

Vi installerar i hela Stor-Stockholm

som Täby, Vallentuna, Sollentuna, Järfälla, Solna, Bromma, Österåker, Vaxholm, Danderyd, Stocksund, Lidingö, Nacka, Kista, Upplands Väsby, Huddinge, Haninge & Botkyrka m.fl. Hör av dig så kommer vi förbi!